• Gratis professioneel airco-advies
  • DE AIRCOPARTNER MET EEN MAATSCHAPPELIJKE TOUCH DE AIRCOPARTNER MET EEN MAATSCHAPPELIJKE TOUCH DE AIRCOPARTNER MET EEN MAATSCHAPPELIJKE TOUCH

DE AIRCOPARTNER MET EEN MAATSCHAPPELIJKE TOUCH

NUKOEL is een jong bedrijf uit Heteren en is opgericht door drie jonge ondernemers: Raymond ter Hoeven, Patrick Meeuwissen en Michiel Moll.

Tijdens een gezellige borrel in Restaurant Klein Hartenstein in Oosterbeek besloten de drie eind december 2019 samen een nieuw aircoconcept te ontwikkelen met een maatschappelijke touch. Gedreven door de veranderende klimaatomstandigheden zagen zij een onderneming met een missie: het woon- en werkklimaat in woningen, kantoren en winkel klimaatbestendig maken. Met professionele airco’s van de hoogste kwaliteit en een vernieuwend servicemodel dat alle zorgen en risico’s bij je wegneemt -vanaf de eerste ontmoeting.

Dat realiseren is hun droom: bijdragen aan een comfortabele en gezonde werkomgeving die prestaties, plezier en voldoening inspireert.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.