• Werken bij de coolste werkgever van Nederland? Werken bij de coolste werkgever van Nederland? Werken bij de coolste werkgever van Nederland?
   

  Werken bij de coolste werkgever van Nederland?

WERKEN BIJ NUKOEL

Ben je jong, ambitieus en vooruitstrevend? Ben je een vmbo’er, mbo’er of hbo’er met een technische opleiding en vind je het leuk met klimaattechniek bezig te zijn? Kom dan werken bij NUKOEL en help onze klanten aan een perfect, energiezuinig en comfortabel woon- en werkklimaat.

vacature
ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS (Regio Arnhem – Nijmegen)

Ben jij de nieuwe accountmanager die NUKOEL aan nieuwe klanten in de regio Arnhem – Nijmegen helpt?

 • Wie zijn wij?

  NUKOEL is een jonge, informele en klimaatbewuste organisatie. Wat we doen? We bieden particulieren en ondernemers maatwerkoplossingen in de klimaattechniek op een compleet nieuwe manier. Met split airco’s en VRF-systemen die het binnenklimaat in woon- en werkruimten klaarstomen voor de toekomst. Alles inclusief. Iets voor jou?

 • De functie

  Als Accountmanager New Business word je onderdeel van een enthousiast salesteam. Voor je begint stomen we je klaar tijdens een doelgerichte verkooptraining. Hier leer je de producten kennen en ga je kennismaken met de rest van de NUKOEL-familie. Daarna begin je met het opbouwen van een eigen klantenportfolio. Je salesmanager is je coach en assisteert je daarbij.

  Als onze Accountmanager New Business ga je in de regio Arnhem - Nijmegen nieuwe klanten bezoeken, onze thuisregio. Op het gebied van split airco’s word je hun vaste partner en adviseur en help je hen zoeken naar de beste airco-oplossingen.

  Voor een succesvolle uitvoering van deze functie is het van belang dat je actief en zelfstandig nieuwe klanten werft, communicatief bent en zelfstandig opdrachten bij nieuwe klanten weet te verwerven. Je pleegt telefonische acquisitie, canvast en netwerkt. Om je een extra goede start te geven ontvang je van ons elke week een aantal leads. Zo bouw je vanaf je eerste dag aan een mooie klantenbasis.

 • Wat vragen wij

  Je bent per direct of snel beschikbaar en hebt minimaal 1 jaar werkervaring. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, hebt een goed ontwikkeld commercieel gevoel en bent een doorzetter. Je kan zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen in een team voor het beste resultaat. Naast hard werken, vind je het ook fijn dat er ruimte is voor gezelligheid. Successen vier je samen.

 • De must haves:
  • Fulltime beschikbaar;
  • Mbo- / hbo werk- en denkniveau;
  • Commercieel talent;
  • Verklaring omtrent goed gedrag
  • In bezit van een rijbewijs B.
 • Wat bieden wij jou

  Een topcarrière in klimaattechniek? Kom werken bij NUKOEL. The airconditioners. Onze kantoorlocatie in Heteren is modern en er heerst een open werksfeer. Natuurlijk zorgen we goed voor je. We bieden je een goed salaris en een uitstekende provisieregeling. Je krijgt 24 vakantiedagen en verdient, bij voldoende resultaat, een aantrekkelijke eindejaarsbonus. In deze functie ontvang je van ons een laptop, mobiele telefoon en krijg je een leaseauto tot je beschikking.


Houd jij je hoofd koel tijdens klantgesprekken en wil je meer weten over de vacature? Stuur dan een mail naar patrick.meeuwissen@nukoel.nl of neem telefonisch contact op via 06-82647698.

DIRECT SOLLICITEREN

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.