• Gratis professioneel airco-advies
  • WAT IS AIRCONDITIONING? WAT IS AIRCONDITIONING? WAT IS AIRCONDITIONING?

WAT IS AIRCONDITIONING?

‘Een slimme manier om een gezond, uitnodigend en comfortabel woon- en werkklimaat te creëren’


‘Airco’ is een afkorting van het Engelse begrip ‘airconditioning’. Deze ‘luchtbehandeling’ reguleert het binnenklimaat van ruimten. De airconditioning zuigt warme lucht aan en brengt deze lucht in beweging. Via een warmtewisselaar wordt warmte of koude afgevoerd naar buiten. Vervolgens wordt de gekoelde lucht via het airco-element in het interieur weer in de ruimte verspreid. Hierdoor ontstaat een verkoelende frisheid.

NUKOEL stelt de warmtepomp en inverter-technologie in aircoconcepten centraal. Vooral omdat dit gesloten systeem gebruik maakt van milieuvriendelijk koudemiddel en je hiermee in de winter over een extra energiezuinige verwarmingsfunctie beschikt. Kan de CV een tandje lager.

Er bestaan mobiele airco’s en split airco’s. NUKOEL levert alleen professionele single split- en multi split aircosystemen en vrf-systemen van geselecteerde marktleiders. Zo garanderen we je de laatste techniek, de hoogste kwaliteit en bewezen effectiviteit.

Clever je woning, kantoor of winkel koelen? Het cool-in-one concept van NUKOEL is de betaalbare manier om hittestress te voorkomen –een gezond vooruitzicht. Maar een airco bij ons kopen kan natuurlijk ook.

Bel ons
MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.