• Gratis professioneel airco-advies
  • HAPPY FRESH IS HERE HAPPY FRESH IS HERE HAPPY FRESH IS HERE
     

    HAPPY FRESH IS HERE

    Het clevere cool-in-one aircoconcept
    voor thuis, in de winkel en op kantoor

AIRCONDITIONING: VOOR EEN GEZONDER BINNENKLIMAAT

Nederlandse zomers worden droger en warmer. Het aantal zomerdagen met een temperatuur boven de 25 graden stijgt. Het brengt de overweging een professionele airco aan te schaffen voor veel mensen dichterbij. Particulieren, mensen die af en toe thuiswerken, maar ook ondernemers met een eigen kantoor of winkel.

De vraag is: wat kies je? Wanneer!? En hoe ga je verstandig om met de vaak hoge eenmalige investeringskosten en het milieu!? NUKOEL maakt professionele koeling betaalbaar en biedt een serie best-of-class aircosystemen voor thuis, op kantoor en in de winkel. Slim, duurzaam en verkwikkend.

Iedereen een perfecte klimaatoplossing

Slimme airco’s stellen ons in staat de temperatuur in onze leefomgeving flexibel af te stemmen op veranderende klimaatbehoeften. Maar elke leef- of werkomgeving stelt wel eigen voorwaarden aan de inrichting van zo’n aircosysteem. Het maakt maatwerk heel belangrijk.

De perfecte oplossing luistert nauw. Daarom hebben we, samen met onze partners, drie aircostandaards voor specifieke gebruiksomgevingen ontwikkeld. Omdat een thuisondernemer met een online winkel in de slaapkamer andere klimaatwensen heeft dan de eigenaar van een hotel of fitnessbedrijf.

Direct een gericht advies dat past bij je woon- of werksituatie? Bel het NUKOEL-team en maak een afspraak voor een gratis aircocheck. Mailen kan natuurlijk ook.

Bel ons
MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.