• GOED ONDERHOUD EN PERFECTE SERVICE ZIJN STANDAARD GOED ONDERHOUD EN PERFECTE SERVICE ZIJN STANDAARD GOED ONDERHOUD EN PERFECTE SERVICE ZIJN STANDAARD

GOED ONDERHOUD EN PERFECTE SERVICE ZIJN STANDAARD

Als eigenaar van een aircosysteem is het zaak je installatie in goede conditie te houden. NUKOEL helpt je daarbij. Want met een aircosysteem van NUKOEL verzeker je jezelf van uitstekende service en degelijk onderhoud door gecertificeerde specialisten. Dankzij ons clevere cool-in-one aircoconcept zelfs vijf jaar lang helemaal gegarandeerd. Handig. Je hebt geen voorrijkosten, materiaalkosten en servicekosten.

Onderhouds- en inspectieplan
Als je een aircosysteem koopt wil je zekerheid. NUKOEL biedt je dat. Met een periodieke aircocheck. Standaard. Tijdens deze controle analyseren onze specialisten het koelrendement, het energieverbruik en de staat van filters. Allemaal conform de wettelijke eisen en een degelijk onderhouds- en inspectieplan. Bovendien meten onze experts de leidingen door om afwijkingen tijdig te kunnen identificeren.

Onze service levert je rendement. We verlengen niet alleen de levensduur van je aircosysteem, maar garanderen je ook schone lucht. Heel belangrijk. Want stof, zand en insecten worden meegevoerd met de luchtstromen in je binnenunit en kunnen de werking van je airco behoorlijk verminderen. Dat voorkomen we graag.

NUKOEL Support
Werkt iets niet naar behoren? Geef dat dan snel door aan onze supportafdeling via je persoonlijke MYNUKOEL-pagina. Je melding wordt hier direct doorgestuurd aan een van de onderhoudsmonteurs bij je in de buurt. Zij nemen contact met je op voor een advies en het maken van een afspraak, altijd op de kortst mogelijke termijn.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.