• Gratis professioneel airco-advies
  • MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD DE BINNENTEMPERATUUR VERBETEREN MET NUKOEL MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD DE BINNENTEMPERATUUR VERBETEREN MET NUKOEL MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD DE BINNENTEMPERATUUR VERBETEREN MET NUKOEL

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD DE BINNENTEMPERATUUR VERBETEREN MET NUKOEL

We denken niet alleen modern, we zijn het ook. NUKOEL neemt verantwoording voor de impact van haar dienstverlening op de omgeving. Zo werken we samen met onze partners aan het verder verduurzamen van split aircotechnologie met warmtepompen, denken we met installateurs na over het reduceren van de CO2-belasting, zijn we ambassadeur van het milieuvriendelijke koudemiddel R32 en investeren we in de aanplant van bomen in Nederland en Costa Rica. Bovendien compenseren we de CO2-uitstoot van elke kilometer die we rijden om jou als klant te helpen.

Waarom? Omdat we geloven dat het regelen van ons binnenklimaat waarde moet toevoegen aan het beschermen van een gezond buitenklimaat - een klimaat van ons allemaal. Dat geeft ons handelen richting en geeft onze prestaties wat extra’s. Clever!? Dat vinden wij ook.

Bomen planten voor een nieuw wereldbos

Iedereen weet dat ontbossing het wereldklimaat nadelig beïnvloedt. Ieder jaar verdwijnen er 10 miljard bomen. Terwijl die bomen het ideale middel zijn de klimaatverandering te stuiten en de CO2-uitstoot terug te dringen. Samen met de stichting Trees de All draait NUKOEL dat proces om. We investeren in de aanplant van duizenden bomen in Nederland en Costa Rica. Zo geven we samen een groene en gezonde aarde door aan volgende generaties.

Kennismaken met de bomenaanplant en Trees for All? Je kunt hier de brochure bekijken en downloaden.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.