• NUKOEL COOL-IN-ONE: HET ALLES-IN-ÉÉN-AIRCOCONCEPT NUKOEL COOL-IN-ONE: HET ALLES-IN-ÉÉN-AIRCOCONCEPT NUKOEL COOL-IN-ONE: HET ALLES-IN-ÉÉN-AIRCOCONCEPT

NUKOEL COOL-IN-ONE: HET ALLES-IN-ÉÉN-AIRCOCONCEPT

De aanschaf van split airco’s, multi split airco's, console-airconditioning of vrf-systemen vergt vaak een flinke, eenmalige investering. Voor NUKOEL een reden het anders te doen. In ons cool-in-one aircoconcept integreren we alle denkbare kosten in één klantvriendelijk huurconcept. Betaalbaar, effectief en duurzaam. Maar: kopen kan natuurlijk ook.

Dit is NUKOEL Cool-in-one:

Wij geloven dat klimaatbeheer gaat over de kwaliteit van slimme aircosystemen. Het effect ervan. Wat dat betekent? Dat je in één keer het klimaatbeheer in je woon- en werkomgeving klaarstoomt voor de toekomst. Dat is cool-in-one.

  • Je krijgt een vrijblijvend aircoadvies van onze adviseurs in je woning, winkel of kantoor
  • Je sluit één slim koelabonnement bij ons af, voor een vaste periode van vijf jaar
  • Je krijgt je eigen aircosysteem, met (minimaal) een interieurdeel en een buitenelement
  • Je betaalt vijf jaar lang één standaard, vast maandbedrag of koopt ineens
  • Je rekent in één keer af met dure aanschafkosten, onduidelijke garantievoorwaarden, voorrijkosten en gedoe met onderhoud. Cool-in-one is all inclusive.

Een adviseur over de vloer? Goed idee. Kun je meteen ontdekken of er op dit moment subsidies zijn waar je van kunt profiteren.

Bel ons
MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.