• Gratis professioneel airco-advies
  • NUKOEL ALS AIRCOPARTNER BIJ NIEUWBOUW NUKOEL ALS AIRCOPARTNER BIJ NIEUWBOUW NUKOEL ALS AIRCOPARTNER BIJ NIEUWBOUW

NUKOEL ALS AIRCOPARTNER BIJ NIEUWBOUW

Samenwerken aan een beter leefklimaat dat energie helpt besparen

We moeten zuiniger zijn op energie. Split-airco’s van NUKOEL ondersteunen deze ambitie. Dankzij de slimme warmtepomp in onze aircosystemen profiteer je ’s winters in elke ruimte met een binnenunit van een extra warmtebron. Het goede is, je gebruikt die warmtebron pas als je de ruimte betreedt. Zo wek je sneller en zuiniger energie op dan met een gasketel en geef je duurzaam meerwaarde aan je woon- en werkomgeving. Koel in de zomer, behaaglijk warm in de winter.

De airco als klimaatfundament
Klimaatcomfort garanderen in een eeuw waarin we steeds vaker extreme hitte kunnen verwachten. Daar draait het om. Voor je partner, je familie, maar tevens voor medewerkers, klanten en leveranciers. Hoe je je nieuwe woon- en/of werkomgeving energiezuinig maakt is een kwestie van goed vergelijken. Wat is je warmtevraag in de winter? Hoe koel wil je blijven in de zomer? In welke ruimten? Bovendien heb je te maken met kosten – hoe regel je dat slim?

Airco-experts van NUKOEL helpen je woon- en werkambities graag verder. We analyseren je plannen en brengen je warmte- en koudevraag verder in een persoonlijk aircoplan. Samen met je architect, bouwer en installateur. Zo zorgen we er samen voor dat je het hele jaar door kunt genieten van de ideale binnentemperatuur.

NUKOEL-airco’s integreren in nieuwbouwplannen? Ontdek de vele voordelen van ons cool-in-one-concept. Meer weten?

Bel ons
MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.