• Gratis professioneel airco-advies
 • CLEVERE AIRCO-OPLOSSINGEN MET TOEKOMST CLEVERE AIRCO-OPLOSSINGEN MET TOEKOMST CLEVERE AIRCO-OPLOSSINGEN MET TOEKOMST

CLEVERE AIRCO-OPLOSSINGEN MET TOEKOMST

We helpen mensen aan een gezond, verkwikkend binnenklimaat


Bij NUKOEL geloven we in de kracht van balans. Thuis en op het werk. Zonder stress. Juist in de zomer, zeker nu de klimaatomstandigheden veranderen. Alleen een gezonde, uitnodigende leef- en werkomgeving biedt mensen het gewenste comfort. Dat verkwikkende woon- en werkklimaat garanderen is wat ons drijft in het steeds weer verbeteren van onze professionele airco-oplossingen.

Missie
NuKoel gebruikt best-of-class koeltechniek om duurzaam een ideaal woon- en werkklimaat te realiseren. In woningen, kantoren en winkels. Voor particulieren en ondernemers.

Visie
Verbetering van het binnenklimaat in woningen, kantoren en winkels draagt bij aan de kwaliteit van wonen en werken. Vanuit die positieve gedachte creëren we Cool-in-one aircoconcepten.

Kernwaarden
Wat we denken en doen vloeit voort uit onze kernwaarden: clever, hoogwaardig en vernieuwend. Samen maken ze onze bedrijfscultuur, vormen ze de blauwdruk voor ons handelen. De waarden geven ons werk en merk kracht.

 • Clever

  Vooruitdenken is voor ons ‘vooruitdoen’. We willen voorbij het gewone. Door tradities om te denken, schijnbaar onmogelijke wensen of eisen telkens oplossingsgericht te benaderen.

  Bij NUKOEL zetten we liever de trend in plaats van ‘m te volgen en doen we er alles aan onze medewerkers, klanten en partners een voorsprong te geven. We stimuleren nieuw denken over klimaatbeheer, nemen klimaatverantwoordelijkheid en kiezen bewust voor het verder verbeteren van de kwaliteit van de woon -en werkomgeving. Met hoofd, handen en hart. Zo proberen we elke belofte waar te maken en het binnenklimaat in woningen, kantoren en winkels duurzaam te ‘verslimmen’.

 • Hoogwaardig

  Goed is niet geweldig. Wij kiezen daarom voor meer. Meer duurzaamheid, excellente service, een betere prijs-kwaliteit verhouding. Alles-in-één, van hardware tot onderhoud.

  NUKOEL heeft de ambitie verwachtingen te overtreffen. No-nonsense, to the point en stipt. Nuchterheid is wat ons drijft, ‘positieve prestaties’ is wat we willen leveren. Dat doen we met elan, best-of-class klimaatproducten- en diensten en met een servicementaliteit die verwachtingen overtreft. Altijd met het welzijn en de tevredenheid van mensen voor ogen.

 • Vernieuwend

  Open staan voor vernieuwing is voor ons een tweede natuur. Het is een mentaliteit waarmee we medewerkers, klanten, leveranciers en onze leefomgeving verder willen helpen.

  NUKOEL kijkt graag vooruit. Vanuit het idee dat de toekomst kansen biedt, we met nieuwe technologische standaards beter bijdragen aan een gezonder leef- en werkomgeving. Het is die ambitie waarmee we onafgebroken investeren in klimaatoplossingen die de kwaliteit van leven in woningen, kantoren en winkels verbeteren. Waarbij het realiseren van een klimaatbestendig interieurklimaat van de 21ste eeuw ons gemeenschappelijke doel is. Altijd met respect voor mensen en onze leefomgeving als leidmotief.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.