• Gratis professioneel airco-advies
  • Klimaatbeheersing | Dé optimale oplossing van NuKoel Klimaatbeheersing | Dé optimale oplossing van NuKoel Klimaatbeheersing | Dé optimale oplossing van NuKoel

Klimaatbeheersing

Eigenlijk zegt het woord het al. Beheersen van het klimaat. Maar waarom is het belangrijk, dit heeft vooral veel te maken met het zorgen voor een goede temperatuur. Op deze pagina gaan we verder in op de vraag "Wat is klimaatbeheersing" en laten we je zien wat NUKOEL voor jou kan betekenen betreffende klimaatbeheersing en het regelen van de temperatuur.

Klimaatbeheersing ontstaat eigenlijk door het beïnvloeden van drie verschillende aspecten in een binnenklimaat. Het gaat hierbij om de temperatuur (de belangrijkste) in een ruimte, de ventilatie van een ruimte en de isolatie van een ruimte of compleet gebouw. Wanneer deze elementen op een goede manier beheerst kunnen worden en goed op elkaar zijn afgestemd, dan heb je een prettig binnenklimaat. NUKOEL kan jou hierin uiteraard van dienst zijn.

De temperatuur is eigenlijk het meeste van belang als het gaat om klimaatbeheersing. Dit is ook direct de factor die met een airco van NUKOEL het gemakkelijkste te beïnvloeden is. Het is van essentieel belang dat de temperatuur in een ruimte klopt. Wanneer het te koud is, dan zuk je niet prettig kunnen werken of leven in deze ruimte. Dit geldt ook zeker wanneer het te warm is in een ruimte. Het maakt niet uit of het nu gaat om een ruimte thuis, op kantoor of in de winkel. Een temperatuur die niet aangenaam is, zorgt ervoor dat je niet graag in deze ruimte wilt blijven.

Slimme airco’s stellen je in staat de temperatuur in een leef- of werkomgeving flexibel af te stemmen op veranderende klimaat behoeften. Maar iedere leef- of werkomgeving stelt wel eigen voorwaarden aan de inrichting van zo’n aircosysteem. De perfecte oplossing luistert nauw en vraagt om precisie. Daarom hebben we, samen met onze partners, drie aircostandaards voor specifieke gebruiksomgevingen ontwikkeld. Omdat een thuis ondernemer met een online winkel in de slaapkamer andere wensen heeft dan de eigenaar van een hotel of fitnessbedrijf.

Klimaatbeheersingssysteem

Om ervoor te zorgen dat jij ook thuis in een aangenaam klimaat kunt leven, is het van belang dat hier de temperatuur klopt! Lekker koel slapen in de zomer en warm werkloungen in de winter. Misschien ben je wel veel thuis en run je een webwinkel met een afdeling voorraadbeheer in de bezemkast. Heb je een vaste thuiswerkdag aan de keukentafel of een volwassen thuiskantoor in een tiny home in de tuin? De combinatie van wonen en werken in een eigen woning is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Alles gebeurt onder één dak. Thuis. Hier hoort dan ook een passende oplossing voor klimaatbeheersing in huis bij. Toch zijn veel bestaande woningen nog niet op dit gebruik ingericht. Met de airco-oplossingen van NUKOEL ben je thuis de toekomst vooruit. Je verjaagt de hitte, verhoogt het klimaatcomfort en bespaart zelfs energie.

Klimaatbeheersing op kantoor
Productief blijven en lekker door kunnen werken. In de zomer in een heerlijk koel kantoor en in de winter in een behaaglijk warm kantoor. Het kantoor is een dynamische plek, er gebeurt veel en er lopen mensen in en uit. De vergaderruimte is het ene moment leeg en het volgende moment zitten er tientallen mensen in de ruimte waardoor de temperatuur er snel stijgt. Het is daarom van groot belang dat de klimaatbeheersing op kantoor klopt. Een aangename temperatuur bevordert een positieve werksfeer en zorgt voor meer productiviteit onder jou en de collega’s. Wil je er zeker van zijn dat het op kantoor in de zomer koel is? Onze adviseurs staan voor u klaar met een passend advies.

Klimaatbeheersing in de winkel
Hoe groot of hoe klein de ruimte ook is die je wilt koelen, wij bij NUKOEL helpen je graag. In een winkel is het zeker in de zomer van belang dat het er niet te warm is. Een kledingzaak? Niets zo vervelend als kleding passen in een heet pashokje. Wanneer de klimaatbeheersing van jouw winkel niet klopt, heeft het direct gevolgen voor de omzet. Klanten vinden het niet prettig om te winkelen in een te warme omgeving. Zorg er daarom voor dat je kiest voor de juiste vorm van klimaatbeheersing en laat NUKOEL met je meedenken.

Een aangename temperatuur is erg persoonlijk en het is dan ook prettig als dit gemakkelijk ingesteld kan worden. Dat kan met de verschillende systemen die wij aanbieden gemakkelijk. Er is een keuze uit verschillende standaard systemen, dus er is altijd een oplossing voor klimaatbeheersing bij jou thuis, op kantoor of in de winkel.

Ben je na het lezen van de informatie over klimaatbeheersing, benieuwd wat NUKOEL voor je kan betekenen binnen jouw huis, bedrijf of winkel? Of wil je graag meer informatie over klimaatbeheersing in verschillende gebouwen? Wij helpen je uiteraard graag verder met al jouw vragen.

Laat uw airco plaatsen door NUKOEL en profiteer van vele voordelen!
✓ Vrijblijvend professioneel airco-advies
✓ Airco’s voor thuis, in de winkel en op kantoor
✓ Vijf jaar lang 100% koel garantie
✓ Vijf jaar lang onderhoud
✓ Inclusief voorrij-, apparatuur- en onderhoudskosten
✓ Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
✓ Uniek huurconcept voor een vast maandbedrag

Klimaatoplossing van NUKOEL
NUKOEL biedt dé oplossing om de temperatuur bij jou zo aangenaam mogelijk te maken. Een airco op kantoor, thuis, of in de winkel, biedt het hele jaar door ontzettend veel voordelen, maar met name in de zomer draagt het bij aan een goede beheersing van uw klimaat.

Niet langer meer wacht en benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van klimaatbeheersing voor jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vrijblijvend advies! De specialisten van NUKOEL helpen je graag verder met advies op maat. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via mail op het volgende adres: info@nukoel.nl. Daarnaast kun je ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website. Wij doen altijd ons best om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.