• Gratis professioneel airco-advies
 • BIJ NUKOEL GAAT SNEL EN GOED INSTALLEREN HAND IN HAND BIJ NUKOEL GAAT SNEL EN GOED INSTALLEREN HAND IN HAND BIJ NUKOEL GAAT SNEL EN GOED INSTALLEREN HAND IN HAND

BIJ NUKOEL GAAT SNEL EN GOED INSTALLEREN HAND IN HAND

NUKOEL is een toegankelijk servicemerk en wil met praktische airco-oplossingen de woon- en werkomgeving klimaatbestendiger maken. Noem het no-nonsense. Die mentaliteit herken je ook in onze installatieaanpak. We begrijpen dat je zo min mogelijk verstoring of stress wilt en garanderen je daarom vlotte, effectieve installaties.

We gaan niet over één nacht ijs. Bij elke installatie nemen onze experts alles met je door. Ze bezoeken de plek waar de buiten unit en de binnen unit(s) worden geplaatst en gaan hierna volgens een doordacht stappenplan aan de slag. Zo weet je van tevoren precies wat je te wachten staat. Het sluit oponthoud zoveel mogelijk uit.

Installatie split airco
Het installeren van een split airconditioning, console-airco of vrf-aircosysteem vergt kennis van zaken en speciaal materiaal. Met NUKOEL mag je rekenen op een adequate installatie en een perfecte afwerking. Allemaal inbegrepen bij ons cool-in-one aircoconcept.

Elke installatie gaat in een aantal stappen. We plaatsen eerst de buitenunit, leggen dan de benodigde leidingen en plaatsen hierna de binnenunit(s)

Ons installatieprogramma:

 1. We nemen de installatie samen door
 2. We bezoeken de buiten- en binnenruimte(n) waar de airco’s worden geplaatst
 3.  We checken de uitrusting en onderdelen van de meegeleverde airco-units:
  - Werkmateriaal om gaten in de muur te boren
  - Afdekmiddel om gaten te dichten
  - Verschillende kabels en goten
  - Gereedschap om kabels en leidingen in te korten
  - Ladder of stelling
 4. We realiseren de installatie van de buiten-unit
 5. We treffen voorbereidingen voor het plaatsen van de binnen-units
 6. We plaatsen de binnen-units
 7. Systeemtest en, na je formele akkoord, oplevering
 8. Uitleg en instructie

Een vraag over NUKOEL-installaties? We staan voor je klaar.

Bel ons
MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.