• Gratis professioneel airco-advies
  • Airco op kantoor of bedrijfsruimte? | Nukoel.nl Airco op kantoor of bedrijfsruimte? | Nukoel.nl Airco op kantoor of bedrijfsruimte? | Nukoel.nl

Airco kantoor

Met een airco op kantoor kun je het gehele jaar rekenen op ontzettend veel voordelen. Want zeg nu zelf, in de warme zomermaanden is een goed werkende airco echt onmisbaar. Wij van NUKOEL leveren een clever cool-in-one aircoconcept voor op kantoor. Het concept is echter ook inzetbaar thuis en in een winkel. Bij dit concept komen zowel functionaliteit als design samen in één systeem. Met een goede airconditioning in jouw kantoor kun jij en jouw collega’s ook tijdens de warme perioden effectief blijven werken. Een airco op kantoor zorgt niet alleen voor verkoeling in de zomer, het is ook de klimaatbeheersing van jouw kantoor. Ook dit komt alleen maar de efficiency en productiviteit ten goede. Temperatuur is de belangrijkste factor als het gaat om totale klimaatbeheersing. Met airco op kantoor van NUKOEL kun je zelf bepalen hoe warm of koud het moet zijn.

Ben jij na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een airco bij jou op kantoor? Of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die NUKOEL voor jou kan bieden? Onze specialisten helpen je graag verder met eventuele vragen en voorzien jou graag van advies op maat. NUKOEL is de partij als het gaat om het installeren van een airco op kantoor.

Airco voor kantoorruimte kopen of huren

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de kosten voor een airco op kantoor. Uniek aan NuKoel is dat wij hier duidelijk en open over zijn. We werken tevens met een huurconcept waarbij je de airco per maand betaald. Zo kun je jouw bedrijfspand voorzien van airconditioning zonder te investeren. Jij wilt graag duidelijkheid over de kosten van een airconditioning bij jou op kantoor? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Meer over NUKOEL voor op kantoor: the airconditioners

Laat uw airco op kantoor inbedrijfstellen door NUKOEL en profiteer van de vele voordelen!
✓ Uniek huurconcept
✓ Airco’s voor thuis
✓ In de winkel
✓ Op kantoor
✓ Vijf jaar lang koel garantie (inclusief onderhoud, voorrij-, arbeid-, apparatuurkosten)
✓ Standaard subsidiecheck en hulp bij aanvragen
✓ Nagenoeg geruisloos koelen in ruimtes

Wil je niet langer wachten en benieuwd naar de mogelijkheden voor een airco bij jou op kantoor? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NUKOEL helpen je graag verder met een passend advies op maat. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858 of via de mail: info@nukoel.nl. Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten via het contactformulier op onze website.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.