• Gratis professioneel airco-advies

Airco installeren

Een airco installeren in huis? Laat het over aan de experts van NuKoel. De airco installatie in huis vergt kennis van zaken. NuKoel installeert uw aircosysteem snel en goed. Een airconditioning in huis installeren klinkt als een flinke opgave. Onze installateurs zijn echter experts in het plaatsen van aircosystemen in huis en daarmee garanderen wij u een effectieve en vlotte installatie. 

Hoe gaat het installeren van de airco in zijn werk? 

Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op verstoring tijdens uw werk en graag wil weten hoe de installatie in zijn werk gaat. Bij het installeren van de airco nemen wij eerst samen de installatie door. Vervolgens bezoeke wij de buiten- en binnenruimte(n) waar de airco’s geplaatst dienen te worden. Zo heeft onze installateur binnen no-time duidelijk inzicht in de plaatsing en kan hij de uitrusting en onderdelen gaan checken van de meegeleverde airco-units. 

Voor het airco installeren checkt onze airco installateur:

  • Het werkmateriaal om gaten in de muur te boren
  • Afdekmiddel om de gaten mee te dichten
  • Verschillende goten en kabels
  • Gereedschap om leidingen en kabels te kunnen inkorten

Wanneer dit allemaal gecheckt is kan hij de airco installeren. Hij realiseert eerst de installatie van de buiten-unit van het split aircosysteem. Wanneer dit gedaan is, worden de voorbereidingen voor het plaatsen van de binnen-unit(s) getroffen en vervolgens wordt de installatie hiervan voltooid. Na het intstalleren van de airco wordt een systeemtest uitgevoerd en bij uw formele akkoord wordt het systeem opgeleverd. Voordat onze installateur vertrekt, legt hij de werking van het systeem uit zodat u onbezorgd kan genieten van volledige klimaatbeheersing van NuKoel. 

Wilt u een airco thuis laten installeren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op! De experts van NuKoel helpen u graag verder met een passend advies op maat voor het installeren van uw aircosysteem. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 051 1858, via de mail: info@nukoel.nl of u kunt het contactformulier invullen.

MYNUKOEL

Deze website gebruikt cookies zodat wij het bezoek kunnen analyseren. Wil je weten wat we allemaal opslaan, bekijk dan onze cookie pagina.